Oppskrift for skjemaer til HD/AD røntgen

Systemet for HD/AD røntgen er nå forenklet i NKK.

Ingen skjemaer på papir er nå lenger nødvendig.

Når labradoren din nærmer seg 1 år er det sikkert noen som tenker på røntgen fotografering : HD (hofter) og AD (albuer). Da går man inn på NKK (Norsk Kennel Klub) på «min side» og logger inn med brukernavn og passord.

Er man ikke medlem i NKK lager man ny bruker. Man finner brukerveiledning for dette under helse for å bestille HD/AD-røntgen.

Når man er inne på siden så se til høyre på siden og velg helse og der står det: bestille HD/AD, der velger du hund, skjematype,klinikk og veterinær.

OG SKJEMAENE GÅR DA DIREKTE TIL DEN VETERINÆRKLINIKKEN DU VELGER Å BRUKE.  

Labradoren må være 1 år før den røntgenfotograferes og i tillegg til hva NKK skal ha for skjemaene så kommer den summen den enkelte klinikk tar for å gjøre jobben.

Jorunn Bruset 30.01.2021 22:54

Likte siden godt. Den virket oversiktelige.

| Svar

Nyeste kommentarer

01.02 | 23:44

Nydelige bilder av labradorer! Er på utkikk etter labrador tispe, da jeg har ei goldentispe på 2,5 år. Har hatt labradorer i 15 år . Savner dem så. Håper håper

01.02 | 14:32

Er godt kjent med labb. og ønsker ny i 2022 ( helst tispe). Er friluftsmennesker og med barn og barnebarn er labb til å stole på. Måtte avlive en cocker i 2020.

30.01 | 22:54

Likte siden godt. Den virket oversiktelige.

15.01 | 09:54

Hei, vi er en familie på seks som har ønsket oss en valp i lang tid! Den vil få masse kjærlighet og oppmerksomhet fra oss! Håper å høre fra dere<3